De Akoestini's beogen het onder de aandacht brengen van leuke liedjes uit vroeger tijd ter verhoging van de sfeer en de feestelijkheid.

Het repertoire bestaat uit:

Hollandse meezingers, swing, country, folkloristische dansmuziek, populaire liedjes uit Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italie en Rusland, Ierse folksongs, Rock 'n roll, Latin, Tango, Klezmer, Franse walsen, Polka's, Ja Zuster Nee Zuster, Kinderen voor kinderen, Zeemansliederen, Cajun, Musette, Johnny Jordaan  en nog veel meer moois uit de jaren '50, '60 en '70.

De Akoestini's spelen met evenveel plezier en overgave voor een dans- of zanglustig publiek als voor een publiek dat meer gesteld is op sfeervolle achtergrondmuziek.

De repertoirekeuze is flexibel en afhankelijk van de sfeer van het moment.

Meer over het repertoire.

 Met de Akoestini's haalt u twee eraren multi-instrumentalisten in huis die met de nodige humor en veel gevoel voor show een zeer breed repertoire brengen. De Akoestini's zijn inzetbaar als akoestisch ambulante act maar zij kunnen ook gebruik maken van een professionele geluidsinstallatie.

Ons programma is zeer veelzijdig en bijvoorbeeld geschikt voor:

Bruiloft, Receptie, Jubileum, Feest, Tuinfeest, Openingen etc.

OFFICIËLE WEBSITE

Omdat er vaak spontaan meegezongen wordt met onze liedjes bieden wij een speciale service in de vorm van meezingboeken. Hierin zijn de belangrijkste nederlandstalige classics opgenomen die zo van A tot Z en uit volle borst meegezongen kunnen worden.


Leest: De geschiedenis en achtergronden van de Akoestini’s...!

e-mail:

info@akoestini.nl


De Akoestini's:

- Anthonie de Boer: gitaar, mandoline, accordeon, voetbassen, piano, zang.

- Auke Eringa: ukelele, accordeon, banjo, mondharmonika, neusfluit, zang, drums, schippersklavierMeer over het instrumentarium

Akoestini's op Facebook  |   Akoestini's op Youtube  |  Akoestini's op Soundcloud

Naar de volgende bladzijde...

Repertoire
Sfeerverhogende Achtergrondmuziek en Meezingers...! Leuke liedjes uit vroeger tijd...! Country, Swing & Cajun...! Ouderwets gezellig...!!!  DANS- en MEEZINGFESTIJN...!  Hoogtepunten uit de Muziek-Historie...! Folkloristische Dansmuziek en Oud-Hollandsche Meezingers...! Allemaal Creatief...! Skiffle, Hoempah & Trojka's...! Tex-Mex & Billibonk...! 

Luistert naar de Demo-Compilatie:

info@akoestini.nl